Für Bedrifter

Møterom, arrangementlokaler og kontorleie

Arranger dine neste kurs, seminar, konferanser, møter eller samlinger på Horisont! Huset i seg selv er en stor inspirasjonskilde som vil gi deg de beste rammer for det møtet eller samling du ønsker. Kombiner gjerne med en tur i kunstgalleriet, god mat og et rikt utvalg av gode viner.

Møterom for små og store grupper

Hos oss kan du booke møterom til din bedrift, eller privat om du skulle ønske det. Vi har tre ulike møterom som kan romme både store og små grupper. Booking av møterommet kan gjøres online via vår bookingportal.

Bespisning

Horisont restaurant ligger i 1. etasje i bygget. Her kan man hver dag, mandag til fredag kjøpe lunsj og middag. Det serveres mat fra vår kantinebuffet i tidsrommet 12:15 – 13:30, og man kan bestille mat fra vår à la carte meny 13:00 – 15:00. Ta med deg kollegaer, forretningsbesøket eller andre og kom for å spise nydelig hjemmelaget mat i inspirerende maritime omgivelser. Nyt mat og drikke, og avslutt måltidet med en nydelig barista kaffe fra vårt lokale kaffebrenneri i Ålesund, Jacu coffee Roastery.

Leie av kontor

På Horisont sitter 14 ulike bedrifter. Vi leier ut både til større selskap og enkeltkontor i kontorfellesskap med andre bedrifter.

Lei kontor

Seminarer og arrangement

Horisont er fylt av kunst. Kunst gir følelser, inspirasjon, debatt og engasjement og leder til kreativitet – den samme kraften som også driver innovasjon og evnen til å se verden på nye måter. Er dette noe for din bedrift?

For leietakere

Som leietaker på Horisont får du tilgang til felles kantineordning, en rekke møte- og stillerom, samt treningsrom og parkering. Ser du etter fast kontorplass kan det hende vi har plass, så ikke nøl med å ta kontakt.

Ta kontakt

Ønsker du å sende en generell henvendelse kan du benytte skjema under eller ta kontakt på epost post@horisont.no eller telefon 700 80 700.