Lei kontor

Lei kontor

På Horisont sitter 14 ulike bedrifter. Vi leier ut både til større selskap og enkeltkontor i kontorfellesskap med andre bedrifter.

Vi tilbyr kontorlokale i svært høy standard, kvalitet på ventilasjon, varme og inneklima, godt utstyrte møterom til leie, unike fellesareal dekorert med kunst og gode parkeringsforhold med elbillading.

Byggets fantastiske restaurant brukes som husets kantine, hvor om lag 50 mennesker møtes til lunsj hver dag. Dette gir en unik mulighet til felleskap og samhandling med andre bedrifter.

Kontakt oss for en uformell prat!

Foto av mennesker som går ned ei trapp på vei til kantina

Enmannskontor

Vi har to soner med enkeltkontor til leie. Her har man tilgang til sittegruppe og en pantry med kjøleskap, vask og oppvaskmaskin. Dette er ideelt for små selskap eller de som til vanlig sitter på hjemmekontor eller har lang pendlevei.

Større kontorer

Bygget inneholder flere større areal for utleie til større bedrifter. De er ulikt utformet med mulighet for både enkeltkontorer og åpne landskap. De fleste arealene har tilgang til pantry med kjøleskap, vask og oppvaskmaskin, samt mulighet for oppkobling av kaffemaskin.

Ta kontakt for en uformell prat rundt leiemuligheter, areal og priser.