Restaurant

La deg friste av bugnende smaker

Lei et nydelig lokale til ditt neste arrangement. Her kan du nyte et godt måltid til havutsikten. Vi serverer lunsj til deg som er leietaker, har booket møterom eller arrangerer konferanse hos oss.

Kantinelunsj i restaurant Horisont

Lunsj

Kantinen er åpen for dere som leier kontor eller møterom mellom 11:30 og 12:15.  Varme retter serveres tirsdag og torsdag.

Restauranten åpen ved  arrangement og private selskap.

Velkommen!

Helaften hos Horisont

Skal du ha mannskapssamling, ledersamling, kick-off, venninnetreff, feirebursdag, eller rett og slett samle gode venner – da har vi de ideelle lokalene. Vi er lokalisert på kaikanten, midt i skipsleia, med et interiør som sørger for lun og koselig stemning. Et fantastisk lydanlegg sørger for musikken du ønsker, samt lerret og prosjektor for foredrag og bildevisning. Ta kontakt for mer informasjon.

Kontaktskjema

Send oss gjerne en forespørsel via skjemaet under eller ta kontakt på e-post booking@e-s.no eller telefon 700 80 700.

  Lokalt og personlig

  På Horisont restaurant finner du den unge lokale kokken Niklas Werner, som bor bare 5 minutters kjøretur unna sitt eget kjøkken. Etter en kort tur innom sveisefaget, gikk veien til kokkelinjen på Herøy Videregående skole, før han fant sin «passion» for matlaging på Skotholmen restaurant. Adrenalinet og den høye aktiviteten som mang en gang er til stede på et godt kjøkken fengslet ham og karrierevalget var tatt.

  Niklas synes det er spennende å få være med å utvikle Horisont, og vi som eiere og drivere er stolte av denne lokale dyktige unge kokken.

  Maten du får servert er personlig. Den kan være både jålete og ujålete, men den er uansett hjemmelaget og har gode råvarer,-så lokale som mulig. Niklas er glad i mennesker, lett å snakke med. Og ønsker at akkurat du skal ta turen til Horisont. Menyen er tilpasset lokalbefolkningen, og er ment å treffe alle aldersgrupper. Husets signatur er den hvite bacalaoen, laget slik Niklas vil ha den med paprika og chorizopølser. Bestemoren og Valldal-jordbærne er inspirasjonskilden for Niklas sin signaturdessert.

  Chambre séparée

  Ut med jobben eller feire noen i lukket selskap? Vi har chambre séparée med plass til opp til 18 gjester.

  Book lokaler

  Arrangementer

  Hva skjer?