Chambre séparée

Chambre séparée

Har du en kick-off samling, ledergrupper eller en vennegjeng på lunsj er chambre séparée ideelt. Her kan du velge å være som en egen del av restauranten, eller lukke rommet med foldedørene.

Chambre sèparèe er lokalisert i Horisont Restaurant i 1. etasje. Sitter du i møte på et av de andre møterommene våre kan chambre gi dere et sceneskifte mens dere nyter et godt måltid i restauranten. Chambre har egen prosjektor og skjerm, med kapasitet på 18 personer.

Foto av en kvinne som benytter prosjektor

Fasiliteter

Møterommet er en del av lokalet til restauranten, men kan ved booking adskilles til et eget rom med flyttbare vegger. Chambre er godt utstyrt med moderne teknologi og inneholder både prosjektor og lerret for oppkobling fra PC.

Kombiner gjerne et møte her med å nyte servering fra restauranten. Bestill møteromspakker med frukt, nøtter, kaffe, te og vann.

Rommer opp til 18 personer.

Book chambre séparée

Horisont er den perfekte ramme for en spesiell begivenhet. Ta kontakt med oss slik at vi kan skreddersy en dag spesielt for deg. Du kan også booke våre rom direkte i vår bookingportal. Vi gleder oss til å få dere på besøk!