Møteromssituasjon
Lokaler til hverdag og fest

Møt hverandre i vakre omgivelser

Hos oss kan du booke møterom både til din bedrift, men også til deg som privatperson. Vi har tre ulike møterom som kan romme både store og små grupper.

Møterommene kan leies per time, for en hel dag, og med og uten forfriskninger. Vi tilbyr møteromspakker med frukt, nøtter, kaffe, te og vann. Vi kan også tilby lunsj i vår kantine. I kontorlandskapene har vi felles tekjøkken, sittegrupper og sosiale soner. Alle kontorene har vinduer med innvendig solskjerming og et energieffektivt klimaanlegg som sikrer godt inneklima og imøtekommer bærekraftig drift.

Chambre séparée for opp til 18 personer

Chambre sèparèe er lokalisert i Horisont Restaurant i 1. etasje. Møterommet er en del av lokalet til restauranten, men kan ved booking adskilles til et eget rom med flyttbare vegger.

Chambre er godt utstyrt med moderne teknologi og inneholder både prosjektor og lerret for oppkobling fra PC. Kombiner gjerne et møte her med å nyte servering fra restauranten. Bestill møteromspakker med frukt, nøtter, kaffe, te og vann. Rommer opp til 18 personer.

Møterommet Havfruen

Havfruen – beregnet til 14 personer

Havfruen er lokalisert i 2. etasje, og har direkte utsikt på havnen, sjøen og båtlivet utenfor.

Rommet er fint utsmykket med kunst på veggene, og er utstyrt med høyteknologisk utstyr. Her er det mulig å koble opp PCen på den store skjermen på veggen, ta Teams-møter, og benytte seg av integrerte høyttalere og mikrofoner i taket.  Møterommet er beregnet til 14 personer, men det er fint mulig å sette inn flere stoler dersom dere er flere. Bestill møteromspakker med frukt, nøtter, kaffe, te og vann. Bestill lunsj i fra restauranten med servering på møterommet, eller ta et avbrekk og ta turen ned i den lune atmosfæren i restauranten.

Møterommet Den smilande dama

Den smilande dama – beregnet til 16 personer

Den smilande dama er lokalisert i 3. etasje, og er vendt nordover opp mot området på Mjølstadneset.

Rommet er fint utsmykket med kunst på veggene, og er godt utstyrt med høyteknologisk utstyr. Her er det mulig å koble opp PCen på den store skjermen på veggen, ta Teams-møter, og benytte seg av integrerte høyttalere og mikrofoner i taket. Møterommet er beregnet til 16 personer, men det er fint mulig å sette inn flere stoler dersom dere er flere. Bestill møteromspakker med frukt, nøtter, kaffe, te og vann. Bestill lunsj fra restauranten med servering på møterommet, eller ta et avbrekk og ta turen ned i den lune atmosfæren i restauranten.

Book møterom på Loopbooking.no
Foto av kaffe, vann, frukt, og snacks

Møteromspakker

Trenger du en møteplass? Vi tilbyr møteromspakker for både konferanser, møter, selskap og sammenkomster.

Møtepakke 1 – korte møter/formiddagsmøte

– Frukt, nøtter og kaffe.
– Kaffe kan serveres fra 08:30, frukt og nøtter fra 10:00.

Pris: 130,- per person

Møtepakke for heldagsmøter

– Kaffe, vann, frukt, energibar/snack av noe slag etc.
– Hvit Bacalao
– Dagens kaffe og noe søtt

Pris: 490,- per person

Kaffekanne

– Per kanne med kaffe

Pris: 180,-

Lunsjbuffet

– Serveres i Restaurant Horisont

Pris: 199,- per person

Ta kontakt

Ønsker du å sende en generell henvendelse kan du benytte skjema under eller ta kontakt på e-post booking@e-s.no eller telefon 700 80 900.